Belek - CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v krásné zahradě v letovisku Belek, 35 km od letiště a 800 metrů od golfového hřiště TAT Golf (27 jamek, shuttle bus k dispozici zdarma).

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel, který se skládá ze tří bloků, je vhodný pro náročnější klienty i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, snack restaurace, restaurace á la carte s kuchyní mexickou, italskou, tureckou a rybí, lobby bar, cukrárna, maurská kavárna, golf bar, bar u bazénu, disco bar, bar na terase, kadeřnictví, kosmetický salón, obchody, několik konferenčních sálů, čistírna, internetové připojení (zdarma).

Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén s aquaparkem, krytý bazén, 5 tenisových kurtů, plážový volejbal, stolní tenis, fitness centrum, vodní gymnastika, aquaaerobic, boccie, šipky, basketbal,pára, sauna, jacuzzi, turecké lázně, videohry, billiard, tenisové náčiní, vodní sporty, golf, masáže, léčebné procedury.

Pro děti: Venkovní bazén, aquapark, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let a teenagery ve věku 13 - 16 let, hřiště, dětské menu v restauraci.

Poznámka: Do Turecka lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 150 dní po návratu. Každé dítě musí mít vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra all inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:00 - 11:00 pozdní snídaně- 1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)- denně doplněný minibar v pokoji (nealkoholické nápoje a voda)- 11:30 - 16:00 turecké placky gozleme- 11:00 - 17:00 zmrzlina v cukrárně- 12:00 - 16:30 občerstvení ve snack restauraci- 10:00 - 18:00 káva, čaj, zákusky v cukrárně- 23:00 - 00:30 půlnoční občerstvení v hlavní restauraci- 00:30 - 07:00 lehké občerstvení v baru- 24 hodin nealkoholické a alkoholické nápoje ve vybraných restauracích a barech hotelu dle otevírací doby

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje mají vlastní sociální zařízení, sejf, TV se satelitním příjmem, fén, klimatizaci, internetové připojení (zdarma), minibar. Možnost ubytování maximálně 3 osob. Možnost rodinných pokojů pro 4 osoby.