Bašanija - Villa Faro ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nově renovovaná villa Faro je situována v malebném letovisku Bašanija, nacházejícím se asi 7 km od známého letoviska Umag. Villa leží ve vzdálenosti asi 250 m od moře. V okolí vily se nachází restaurace, obchody, ale také turistické středisko Savudrija, nabízející animační centrum pro děti i dospělé. Pěkný zážitek a dobrou náladu zajistí procházky po zdejším krásném pobřeží a křišťálově čisté azurové moře zaručuje neopakovatelné koupání.

Vzdálenost od moře : asi 250 m

7000

Pláž: Skalnatá: asi 250 m od vily.

Vybavení: Standardně zařízené apartmány, zahrada s prostorem na grilování, Wi-Fi internet, možnost parkování před domem.

Sport a zábava: Plážové a vodní sporty, půjčovna loděk a vodních skútrů. V Umagu kavárny, restaurace, v hlavní sezóně chorvatská živá hudba, kulturní a společenské vyžití.
Aquapark ISTRALANDIA poblíž Novigradu - tato unikátní atrakce se rozprostírá na 80 000 m2 a nabízí spoustu zábavy, adrenalinu a dobrodružství pro děti i dospělé - skluzavky, tobogány, bazén s vlnobitím, hydromasážní bazény, dětské brouzdaliště s vodním hradem a další. Hosté se zabaví při hodinách latinsko-amerických tanců, bowlingu, volejbalu, nebo díky animačním programům. Vše doplňuje velké množství barů a restaurací.

Informace : check-in: 15.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem (na vyžádání, za poplatek).
POZNÁMKA: V případě autobusové dopravy jsou klienti zpravidla vyloženi poblíž partnerské agentury ve městě Umag, kde se hlásí k pobytu. V agentuře je možné na vyžádání zařídit transfer (taxi) do letoviska Bašanija (za poplatek, hradí se na místě).

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost využití nabídky místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 3-lůžkový apartmán: 2
6-lůžkový apartmán: 1
Celkem osob: 12

Villa Faro nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu, odpovídající evropskému standardu ve své kategorii. Nabízíme Vám možnost ubytování ve 4 až 6-lůžkových apartmánech typu BILO a TRILO, které jsou vybaveny TV/SAT a balkonem nebo terasou. Bližší popis jednotlivých typů apartmánů naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, ložnice s dvoulůžkem, obývací místnost s rozládacím gaučem pro 2 osoby a kuch. koutem, soc. zařízení, TV/SAT, Wi-Fi, balkon.

BILO 4 T

Obsazenost 4 osoby, ložnice s dvoulůžkem, obývací místnost s rozládacím gaučem pro 2 osoby a kuch. koutem, soc. zařízení, TV/SAT, Wi-Fi, terasa se zahradou.

TRILO 6

Obsazenost 4-6 osob, 2 ložnice s dvoulůžkem, obývací místnost s rozládacím gaučem pro 2 osoby a kuch. kout, soc. zařízení, TV/SAT, Wi-Fi, balkon.