Bangkok - Ko Samui (Thajsko), Pavilion Samui Villas&Resort *****, Ko Samui, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Více informací o oblasti Ko Samui
Více informací o oblasti Bangkok

Exkluzivní boutique resort postaven v thajském stylu se nachází přímo na nádherné pláži Lamai s bílým pískem. Boutique Resort Vám zaručí příjemnou atmosféru s jedinečnými službami. Resort nabízí 94 elegantně zařízených pokojů a vil. V základní nabídce jsou pokoje deluxe balcony suite, keré se nachází v patrové budově a každý z nich má vlastní vířivku. Na vyžádání za příplatek můžeme zajistit v jedné z exkluzivních vil s vlastním bazénem a to v zahradě či přímo na pláži.

Pláž: písečná, přímo před hotelem

Vybavení: The Patio restaurace s thajskou i mezinárodní kuchyní, The Scene Corner restaurace u bazénu nabízející lehké občerstvení po celý den, bar u bazénu, konferenční místnost, pokojový servis, obchod se suvenýry, lékárna, wi-fi připojení, babysitting

Sport a zábava: bazén, dětské brouzdaliště, jacuzzi, masérna, relaxační lázně, možnost vodních sportů na pláži

Fakultativní výlety Ko SAMUI : MOŘSKÝ NP ANG THONG
Rozsáhlá spleť scénických ostrůvků na západ od Ko Samui. Z vrcholku nejvyššího ostrova se otevírá neuvěřitelně úchvatné panorama skalisek, ostrovů a lesknoucí se mořské hladiny.
Orientační cena: 1.800 tHb
VÝLET NA KO PHANGAN
Velmi krásný ostrov, známý jako Mekka nezávislých cestovatelů. Proslul svými Full Moon Party, které se konají za úplňku na pláži Hat Rin. Na tyto party se organizuje doprava z Ko Samui. Jinak lze ostrov navštívit též individuálně. orientační cena: 1.800 tHb VÝlet na ko tao Celodenní výlet na scénický žulový ostrov vhodný pro potápění a šnorchlování. Vzdálenost cca 1.5 hod rychlolodí od Ko Samui.
Orientační cena: 2.200 tHb
OKRUH KOLEM OSTROVA KO SAMUI
Jízda na slonech, ukázka česání kokosů opicemi, chrám Wat Khunaram, vodopád Na Muang, typický thajský oběd, Magic Garden a na závěr zastávka na vyhlídce.
Orientační cena od: 1.950 tHb

Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok: :
Popis



příjemný a osvědčený hotel leží v centru Bangkoku ve čtvrti Pratu Nam v pěší dostupnosti (cca 50 m) metra – zastávka Makkasan. Hotel nabízí 660 pokojů. V základní nabídce jsou pokoje superior.



Vybavení



restaurace (nonstop) s thajskou i mezinárodní kuchyní, pekárna s nabídkou dortů a kávy, bar, babysitting, trezory, čistírna, konferenční sály.



Zábava a sport



venkovní bazén, fitness centrum, masáže



Stravování



snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci



Vybavení pokojů



nastavitelná klimatizace, koupelna s WC, minibar, TV, telefon



Na pokoji max. 3 osoby. 2 děti do 12 let jsou možné v pokoji deluxe s přistýlkou za příplatek. 3 děti jsou možné v pokoji s propojenými dveřmi.

Stravování: snídaně

snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokojů : pokoje deluxe jsou umístěny v prvním patře nebo v přízemí hlavní budovy a kromě ložnice mají i menší obývací část s pohovokou a balkón s vířivkou. Mezi další vybavení patří nastavitelná klimatizace, koupelna s WC, fén na vlasy, plážové pantofle, deštník, TV, telefon, wi-fi připojení, lednička s minibarem, pokojový trezor, rychlovarná konvice


Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha – Bangkok - Praha s přestupy
  • letištní taxy
  • vnitrostátní leteckou přepravu
  • transfery klimatizovanými autobusy
  • případné lodní transfery
  • 12x ubytování se snídaní
  • asistenci českého delegáta v Bangkoku a na ostrově Ko Samui
  • asistenci českého delegáta v dalších pobytových místech na telefonu

Cena nezahrnuje

  • fakultativní výlety
  • pojištění léčebných výloh
  • spropitné