Bali - Bali Village *** Hotel


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Příjemný, zrenovovaný hotelový komplex se nachází v srdci rybářské vesničky Bali. Leží ve svahu v klidnějším prostředí, přímo nad areálem sesterského hotelu Bali Beach, který je hned přes silnici a kde klienti využívají společných služeb. Nedaleko hotelu jsou restaurace, taverny, obchody s potravinami i suvenýry, pekárna, lékárna a lékařská ambulance. Zastávka městského autobusu je cca 1 km od hotelu, odtud lze cestovat do Rethymna (cca 3,20€/cesta) nebo do Heraklionu (cca 5€/cesta). V sezóně 2015 jezdil v Bali výletní vláček pro turisty a byl zprovozněný bankomat. Nová zajímavost, která zde byla provozována v sezóně 2015 - vodní atrakce na moři (www.jurasplash.com) - otevřeno 10:00-19:00.

Vybavení: Klienti využívají společných služeb hotelu Bali Beach - recepce, internetový koutek (za poplatek cca 3€/hodina), masážní křeslo (za poplatek cca 2€/5 minut), možnost masáží (na vyžádání, za poplatek). Vnitřní bar, společenská místnost s TV se satelitním příjmem a velkou obrazovkou, terasa s pěknou vyhlídkou, restaurace, bar a snackbar u bazénu s TV se satelitním příjmem, bar a restaurace na pláži (konzumace v tomto baru není součástí programu all inclusive), hlídaní dětí (na vyžádání, za poplatek), zahrada. Wifi v prostoru recepce, bazénu až směrem k pláži za poplatek cca 3€/den. Předem si lze přikoupit připojení na wifi po celý pobyt.

Sport a zábava: Dva bazény, dětský bazén a dětské brouzdaliště, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), na pláži (za poplatek cca 6€/set/den), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek cca 2€/hra). V malém rybářském přístavu je nabídka sportovních aktivit a pronájmu lodí (malá motorová loď pro 4 osoby - cca 35€/hodina včetně pohonných hmot, cca 40€/hodina loď pro 6-7 osob, kánoe - cca 8€/osoba/hodina, šlapadlo - cca 12€/4 osoby/hodina, jet ski - cca 35€/10 minut, cca 50€/20 minut, water ski - cca 35-40€/lekce cca 15 minut, banana, kruhy, vodní kanape - cca 15€/osoba/cca 10-12 minut.

Doporučujeme: Výhodná cena

Stravování: all inclusive

Formou ALL INCLUSIVE (viz. popis).

Ubytování: hotel ***

Hotelový areál, který tvoří 10 bloků budov, nabízí celkem 63 pokojů (1-, 2lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky a pokoje pro rodiny s možností až dvou přistýlek pro děti), které jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem (v sezóně 2015 zde bylo i ČT24) a hudebním kanálem, chladničkou, balkónem nebo terasou s větším či menším výhledem na moře, letovisko a hory. Většina pokojů má výhled na moře. Trezor na pokoji (za poplatek cca 2,70€/den). Jednolůžkové pokoje jsou jen na vyžádání. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.