Bad Goisern - Bergblick ***


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: cca 700 m od centra města, cca 900 m od veřejného koupaliště, v blízkosti Bad Ischlu, Obertraun 16 km, jezero Wolfgangsee 20 km, Salzburg 50 km, v okolí penzionu se nachází obchody i restaurace.

Vybavení: restaurace, bar s terasou, snídaňová místnost, zahrada, uzamykatelná úschovna jízdních kol, parkoviště.

Doporučujeme: Doporučujeme : Pěkný rodinný penzion s výhledem na pohoří Dachstein se nachází v klidné části městečka Bad Goisern, slevová a zážitková karta Salzkammergut Erlebniscard.

Obsazení : XX / XXx

Poznámka : pobyt na více než tři noci zahrnuje slevovou a zážitkovou kartu Salzkammergut Erlebniscard (získáte nepřeberné množství slev či volných vstupů na koupaliště, lanovky, lodní dopravu, vstupy do muzeí atd.), k vyzvednutí v místním informačním centru. Pobyt na 7 nocí: 1x nápoj na uvítanou v pokoji (malá láhev s vínem), 1x zapůjčení batohu s občerstvením pro 2 osoby (na vyžádání na recepci) - zahrnuje: 1x pečivo s uzeninou nebo sýrem, 1x nápoj, 1x kus ovoce, 1x sladké/osoba.

Pro děti : dětská postýlka zdarma (nutné vyžádání předem).

Internet : WiFi zdarma.

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze za příplatek

Snídaně : bufetové

Večeře : o 3 chodech, výběr ze dvou hlavních jídel

Ubytování: pension

standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlek (nebo s rozkládacím gaučem) vybavené světlým dřevěným nábytkem mají sprchu/WC, TV a WiFi zdarma; některé pokoje s balkonem.