Ascea Marina - Hotel Le Palme (hotel) ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komplex se nachází přímo u soukromé písčité pláže poblíž centra letoviska Ascea Marina.

Pláž: Dlouhá a široká soukromá písčitá pláž přímo u hotelu. SLUNEČNÍK, LEHÁTKO A KŘESÍLKO ZDARMA.

Vybavení: Recepce, restaurace, pizzerie, bar na pláži, společenská místnost s TV, venkovní bazén pro děti a dospělé, Wi-Fi (u recepce), internetový koutek.
Zdarma: animační programy, dětský klub, parkování.
Za poplatek: Wi-Fi, dva tenisové kurty, basketbalové hřiště, beach volejbalové hřiště, lukostřelba, dětské hřiště, stolní tenis, windsurfing.

Doporučujeme: Krásné moderní prázdninové středisko o rozloze cca 10 000 m2 leží v Národním parku Cilento ve stínu nádherných stromů. Nabízí ubytování v hotelové části, bungalovech, mobilhoumech a dřevěných chatkách cottage. Doporučujeme pro strávení klidné rodinné dovolené, tak i pro klienty, kteří preferují aktivní dovolenou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát v oblasti nebo asistent na telefonu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně formou jednoduchého převážně sladkého bufetu, večeře servírované, výběr ze dvou jídel o dvou chodech, ovoce nebo zákusek, voda a víno. Obědy za příplatek stejnou formou jako večeře.

Ubytování: hotel ***

Hotelové pokoje jsou bungalovy Typ Mono 4 (zděný bungalov) - sociální zařízení (sprcha, WC), klimatizace (zdarma), TV, ložnice s manželskou postelí a palandou, lednička, trezor, terasa.