Apartmány Munivrana


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Popis: Klidná dovolená na Omišské riviéře



7 nocí v apartmánech Munivrana***

Apartmán až pro 2–4 osoby v časti Omiše – Nemira

Vlastní nebo autobusová doprava

Pláž jen 110 m od ubytování

Tipy na výlety – Cetina, Dugi Rat, Brač, Split, Makarska, Trogir, Červené a Modré jezero


Místo vhodné nejen pro rodinnou dovolenou

Omiš je oblíbené letovisko, kde se vlévá do moře řeka Cetina. Město je známo pro svou rozlehlou písečnou pláž. Centrum města je plné útulných kavárniček a vinných sklípků a restaurací se středomořskou kuchyni. V minulosti bylo město sídlem omišských pirátů, dnes láka milovníky historie středověkými kostely nebo pozůstatky pevnosti. Návštěvníci mohou poznat středomořskou kulturu i díky mnoha akcím, které se každoročně konají, například Omišské kulturní léto, festival Dalmatinských Klap nebo Pirátské večery. Pro vyznavače sportu je Omiš skvělou volbou. Rafting na řece Cetině, potápění v moři, horolezectví, windsurfing nebo pěší turistika po okolí je dispozici pro každého, kdo upřednostňuje aktivnější dovolenou.
Ubytování až pro 4 osoby v klidné lokalitě Omiše

Apartmány se nachází v poklidné části Omiše – Nemira, do centra města vede pobřežní promenáda nebo lze využít pravidelnou autobusovou dopravu. Ubytování je vzdálené cca 110 m od pláže a cca 250 m od nejbližší restaurace. V apartmánech je k dispozici WiFi, klimatizace (3 €/den) a před domem se nachází parkoviště (omezená kapacita).
Studio 2

Pokoj s manželskou postelí, součástí studia je minikuchyňka, vlastní sociální zařízení, balkon a WiFi.
Apartmán 2+2

Pokoj s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyně, vlastní sociální zařízení, terasa a WiFi.
Apartmán 4

Dva pokoje s manželskou postelí, kuchyně, vlastní sociální zařízení, balkon a WiFi.
Stravování

Stravování probíhá ve vlastní režii. Možnost dokoupení polopenze na místě cca 14,00 € os./den (platí se na místě) v nedaleké restauraci vzdálené cca 300 m od ubytování.

Snídaně se podává formou bufetu, večeře jsou servírované – polévka, hlavní jídlo, salát a desert.
Nádherné pláže s průzračnou vodou jen 110 m od ubytování

Oblázková pláž s pozvolným vstupem se nachází od apartmánů cca 110 m. V nedalekém Omiši můžete navštívit písečnou pláž s jemným pískem, která se táhne asi 1 km od ústí Cetiny.
Sport, zábava a výlety
Sport

Pokud jste milovníci sportu, určitě nebudete litovat, když navštívíte Omiš. Město totiž nabízí všechny aktivní sporty a je centrem pro aktivní dovolenou v celé Dalmácii. Za zmínku stojí rafting, kanyoning, paragliding, potápění, horolezectví, surfování nebo jízda na kole.
Zábava

Co se týče zábavy, skvělou volbou je opět Omiš, který je centrem zábavy celé oblasti. Omiš nabízí nespočet restaurací, barů, různých obchůdků, stánků se suvenýry a čerstvou zeleninou. Zatančit si můžete na místních diskotékách či tanečních terasách. Je zde pořádána řada slavností a festivalů. Za zmínku stojí festival Rybářská noc, která je pořádána v srpnu nebo Pirátské večery na přelomu července a srpna. Rodinám s dětmi doporučujeme návštěvu Dino Parku.
Tipy na výlety

Oblast nabízí bohatou nabídku výletů. Za návštěvu rozhodně stojí např. kaňony řeky Cetiny a Radmanovy mlýny nebo vesnička s přístavem Dugi Rat. Velmi zajímavý výlet je lodí na ostrov Brač, kde se v letovisku Bol nachází proslulá pláž Zlatni Rat. Na Brači také stojí za návštěvu letovisko Supetar a Postira. Pokud Vás neodrazuje větší vzdálenost, navštivte Split, Makarskou, Trogir zapsaný v světovém seznamu UNESCO nebo město Imotski, které se pyšní 2 krásnými jezery Červeným a Modrým jezerem.
Důležité informace


Check in je možný cca od 14.00 hod. ,check out je nutné provést do 10.00 hod.

Check in/check out probíhá v agentuře Ružmarin na adrese Put Skalica 5, Omiš (cca 4 km od Nemiry). V případě autobusové dopravy Vás autobus přiveze na zastávku Gradska Luka (cca 50 m od agentury), kde si Vás převezmou pracovníci agentury. Po 14. hodině Vás poté přepraví do Vašeho apartmánu v Nemiře. Cesta zpět bude probíhat stejně.

Povinná pobytová taxa cca 1,5 €/os./den – hradí se na místě

Polopenze 14,00 € /os./den – hradí se na místě

Klimatizace 3 €/den – hradí se na místě

Domácí zvířata nejsou povolena

Doprava vlastní nebo autobusem

Nástupní místa po celé ČR

Odjezd z ČR v odpoledních hodinách, příjezd v ranních hodinách

Návrat do ČR v dopoledních hodinách

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.