Antalya - DELPHIN DIVA PREMIER *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v turistické oblasti Lara, 11 km od letiště a 15 km od centra města Antalya.

Pláž: Hotel leží přímo u široké a dlouhé písečné pláže. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Luxusní hotel vhodný pro náročnější klienty i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní francouzskou a japonskou, pizzerie, asijská restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, snack bar, cukrárna, night club, vinárna, konferenční sál, WiFi připojení (zdarma), obchody, kadeřnictví, kosmetický salón.

Sport a zábava: Velký venkovní bazén, venkovní bazén s aquaparkem, relaxační venkovní bazén, krytý bazén, wellness centrum, pára, sauna, masáže, fitness centrum, léčebné procedury, tenisové kurty, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Několik venkovních bazénů, bazén se skluzavkam pro menší i větší děti hřiště, lunapark, miniklub.

Poznámka : Do Turecka lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 150 dnů po návratu.

Stravování: all inclusive

Ultra All inclusive, které zahrnuje:
-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-pozdní snídaně-12:30 - 15:00 odpolední občerstvení-16:30 - 17:30 zákusky, káva, čaj-půlnoční snack-10:00 - 24:00 zákusky, káva, čaj v cukrárně-1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)-24 hodin denně nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby-denně doplněný minibar na pokoji-pokojový servis 00:00 - 06:00-tenisové kurty, stolní tenis, turecké lázně, sauna, pára, fitness centrum-vodní polo, vodní gymnastika, plážový volejbal, šipky, kánoje, surf-lehátka a slunečníky na pláži a u bazénu-aquapark-WiFi v lobby a na pokojích

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, sejf, minibar, telefon, fén, balkón. Možnost až dvou přistýlek.