Amoopi - Helios Hotel


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Karpathos

Pláž: Příjemný hotel v řeckém stylu, skládající se z několika vilek leží v centru letoviska Amoopi. Vilky jsou obklopeny kouzelnou zahradou, kterou se dostanete až na nejbližší písečnou pláž, vzdálenou 25 metrů od hotelu. Cestou na pláž potkáte rodinnou tavernu s tradiční řeckou kuchyní, která se otevírá v době oběda a zavírá s posledními zákazníky. Vzdálenost od letiště cca 12 km.
Krásná písečná pláž 25 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek. Další nádherné pláže v pěší dostupnosti.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi (na lobby zdarma), hotelová restaurace, restaurace u pláže, minimarket. Krásná zahrada sousedící s pláží. Za zábavou a nákupy doporučujeme dojet do hlavního města. Autobusová zastávka se nachází cca 50 metrů od hotelu.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - kontinentální bufet s rozšířenou nabídkou.
Možnost dokoupení večeře /servírovaná s možností výběru z menu v taverně, vzdálené od hotelu cca 100 metrů/.

Ubytování: hotel ***

Útulné pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací (za poplatek , cca 5 euro na den), ledničkou, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, WC, telefonem, trezorem (za poplatek cca 8 euro na týden), terasou nebo balkonem.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Karpathos - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 15 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, občerstvení na palubě letadla, pobytová taxa, která se platí na recepci v den příjezdu - částka se pohybuje od cca 0,5 - 5 EUR /pokoj/noc dle kategorie ubytování / výše poplatku se může během roku měnit/
  • Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta