Algarve - Algarve Gardens **


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: studia Algarve Gardens jsou situovány v okrasných zahradách v těsném sousedství hotelu Alfamar a jsou obklopeny borovicovým hájem, 300 m od nekonečné písčité pláže Praia da Falesia. Komplex je umístěn v klidné oblasti na vyvýšeném místě mezi letovisky Albufeira a Vilamoura. Autobusová zastávka nedaleko hotelu, linkové spojení s Albufeirou, která je vzdálena cca 13 km, letiště ve Faru 35 km. V okolí naleznete golfová hřiště: 9jamkové golfové hřiště (2,5 km), 18jamkové hřiště (20 km). V blízkém okolí 1x minimarket, 1x restaurace a 1x snack bar.

Vybavení: v komplexu Algarve Gardens a hotelu Alfamar: vstupní hala s recepcí, restaurace, snack bar, bar u bazénu i na pláži, minimarket, konferenční místnost, vnitřní bazén, venkovní bazén, terasy na opalování, lehátka a slunečníky u bazénu, jacuzzi, sauna, vnitřní bazén, SPA, volejbal, házená, běžecká dráha, stolní tenis, 13× tenisové kurty, 2× kryté kurty na tenis (za poplatek), 3× travnatá fotbalová hřiště, tělocvična/fitness, sportovní aktivity (vše za poplatek, více informací na recepci). Denní a večerní animační programy pro děti a dospělé (v hlavní sezóně).

Doporučujeme: Doporučujeme : Resort umístěn u krásné pláže s množstvím sportovních aktivit všeho druhu, služby se čerpají v sousedním 4* hotelu Alfamar. Studia Algarve Gardens jsou velmi levnou kapacitou, vhodnou pro nenáročné klienty.

Obsazení : studio: XX
(dítě do 2 let se započítává do obsazenosti pokoje)

Pro děti : dětská postýlka (zdarma), miniklub (v hlavní sezóně).

Internet : WiFi připojení na recepci v budově Alfamar (za poplatek).

Stravování: vlastní

bez stravy, za příplatek snídaně, polopenze nebo plná penze

Ubytování: studia

jednoduché ubytování v 86 studiích o velikosti 24 m2, nabízí koupelnu/WC, telefon, SAT/TV, kuchyňku, topení, trezor (za poplatek), balkon nebo terasu.