Alanya - MESUT HOTEL ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v oblasti Oba, 2 km od centra města Alanya. Nedaleko hotelu jsou dobré nákupní možnosti.

Pláž: Písečná pláž s oblázky je od hotelu oddělena pouze pobřežní komunikací s promenádou. Vstup podchodem.

Vybavení: Menší hotel s přátelskou atmosférou je vhodný pro všechny věkové kategorie a klienty, kteří chtějí trávit dovolenou v dostahu pulzujícího centra letoviska. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, internetové připojení (WiFi v lobby zdarma), hlavní restaurace s barem, TV místnost, lobby bar, bar u bazénu, čistírna, kadeřnictví.

Sport a zábava: Venkovní bazén, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, vodní sporty na pláži, masáže, sauna, pára, občasné animační programy.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Do Turecka lze cestovat pouze s pasem platným minimálně 150 dnů po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-11:00 - 17:00 občerstvení, káva, čaj-23:00 - 23:30 polévka-10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon,  lednička, fén, balkón. Možnost jedné přistýlky.