Avsallar - Kolibri Hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Příjemný hotel Kolibri o kapacitě 66 pokojů, který prošel v roce 2012 rekonstrukcí, se nachází v oblasti Avsallar, která leží na pobřeží mezi městy Antalya a Alanya. Centrum města Alanya je vzdáleno cca 22 km. Hotel je vhodný pro nenáročné klienty, kteří si chtějí užít klidnou dovolenou a turecké pohostinnosti. V docházkové vzdálenosti od hotelu se nachází trhy a kavárny. Písčito-oblázková pláž je vzdálena pouhých 150 metrů od hotelu.

Pláž: Písčito-oblázková pláž se nachází 150 metrů od hotelu. Na pláži jsou k dispozici slunečníky a lehátka zdarma.

Sport a zábava: Bazén, stolní tenis, kulečník, fotbálek, masáže, sauna a parní lázně.

Pro děti : Bazén s oddělenou částí pro děti.

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 23 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Změna all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : Recepce, wifi v lobby(zdarma), restaurace, bar u bazénu, bazén s dětským bazénem, výtah, trezor (za poplatek), TV místnost, konferenční prostory, prádelna (za poplatek), sauna (za poplatek), terasa se slunečníky, parní lázně a masáže (za poplatek).

Vybavení pokoje : Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, fénem, telefonem, trezorem /za poplatek/, SAT TV, klimatizací a balkónem.