Türkler - Titan Garden ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Krásný hotel nabízející příjemné prostředí s několika bazény, posezením v zahradě i krásnou pláž. Areál hotelu je vhodný pro rodiny s dětmi i všechny věkové kategorie. Hotel je nově postavený (r. 2003) hotel se nachází v Konakli v Alanyi, 130 m od pláže. Vzdálenost od nejbližších nákupních možností je 1 km a od letiště 110 km.

Pláž: Písčito-oblázková pláž je od hotelu vzdálená 130 m. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma. Bar na pláži zdarma (snack). Plážové osušky za poplatek.

Sport a zábava: Fitness, turecké lázně, sauna, masáže. Tenis, stolní tenis, basketbal, volejbal, šipky, lukostřelba, vodní sporty (za poplatek), biliard, minifotbal.

Pro děti: Miniklub 4-12, dětský bazén, skluzavky, hřiště, animační programy dle nabídky hotelu. Dětské postýlky (na vyžádání), dětské židličky v restauraci.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 23 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Změna složení a služeb programu all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel je vybaven recepcí, lobby, wifi v lobby, internetovou kavárnou, TV koutkem, spa centrem (masáže, sauna, jacuzzi a turecké lázně), fitness centrem, minimarketem, prádelnou. Dále jsou k dispozici 2 bazény, 2 dětské bazény, 2 restaurace, lobby bar, bar u bazénu, snack bar. Hostům jsou k dispozici animační programy, diskotéka, obchod, kadeřnictví.

Vybavení pokojů: Standartní a rodinné pokoje.

Všechny pokoje jsou vkusně zařízený, jsou vybaveny koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, balkonem, TV/SAT, minibarem, trezorem a telefonem. Family room - jedna místnost.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.