Ajman - RAMADA HOTEL & SUITES AJMAN ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v centru města Ajman ve stejnojmenném emirátu, 30 minut jízdy od Dubaje. Hotel má k dispozici zdarma shuttle bus do nákupních center v emirátech Ajman, Sharjah a Dubaj.

Pláž: Hotel má vlastní písečnou pláž, vzdálenou 10 minut jízdy. Několikrát denně bezplatný shuttle bus, plážový servis je k dispozici zdarma. U pláže se nachází restaurace.

Vybavení: Komfortní hotel, ve kterém je hostům k dispozici vstupní hala s recepcí, internetové připojení, hlavní restaurace, kavárna (Starbucks coffee), čistírna, internetové připojení, obchod se suvenýry, konferenční sál.

Sport a zábava: Krytý bazén, fitness centrum, sauna, pára, masáže a léčebné procedury, kurzy jógy.

Pro děti: Krytý bazén, hlídání dětí za poplatek.

Poznámka : Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas.Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.

Stravování: plná penze

Snídaně, polopenze nebo plná penze formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Studia s vlastním sociálním zařízením, kávovarem, sejfem, klimatizací, žehličkou a žehlícím prknem, LCD TV se satelitním příjmem, telefonem, fénem, internetové připojení (k dispozici zdarma).