Ajman - RAMADA BEACH HOTEL AJMAN ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v emirátu Ajman, 25 km od letiště v Dubaji. Nedaleko hotelu jsou nákupní možnosti. Hotel zdarma zajišťuje shuttle bus do nákupních center v emirátech Sharjah a Dubaj.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže, od které je oddělen komunikací. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Na pláži je snack bar.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace s grilem, 24 h pokojový servis, konferenční sál, internetové připojení, čistírna.

Sport a zábava: Krytý bazén, fitness centrum, sauna, pára, masáže.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas.Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo Soft All inclusive.
All inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu-10:00 - 22:00 nealkoholické nápoje, káva, čaj, džusy v hotelovém baru nebo v baru na pláži

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje mají vlastní sociální zařízení, kávovar, sejf, klimatizaci, LCD TV se satelitním příjmem, telefon, fén, WiFi internetové připojení zdarma. Ve standardním pokoji lze ubytovat maximálně 3 osoby. Za příplatek apartmány až pro 7 osob.