Agios Stefanos - SPIROS A MARIA **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Apartmánový hotel se třemi budovami a bazénem stojí v mírném svahu velmi blízko krásné písečné pláže Agios Stefanos v severní části letoviska. Na písečnou pláž se dostanete za pár minut po místní komunikaci a pak po chodníčku okolo vilky Paralia I . V jedné z budov je recepce, restaurace a bar, v dalších pak ubytování.

Vzdálenosti od pláže Agios Stefanos: cca 130 m
od centra Agios Stefanos: cca 150 m

Shrnutí : Největší předností domu je výborná poloha, velmi rychlá dostupnost krásné písečné pláže a přívětivý přístup celé rodiny k hostům. Poskytování komplexních služeb je další předností tohoto hotelu.

Stravování: vlastní

Doporučujeme si připlatit snídaně (mírně rozšířená kontinentální) a večeře (dva chody a salát pro dvě osoby). Vaří sama majitelka a jídlo se podává na zastřešené terase poblíž bazénu.

Ubytování: studia

Informace o ubytování : 2-3 lůžka
bez stravy nebo s polopenzí
- možnost dokoupení snídaní a večeří

Studia jsou třílůžková, třetí lůžko je buď řádné lůžko nebo rozkládací gauč (pro dítě do 12 let). Všechna studia směřují k moři. Ze zastíněných balkónů studií v prvním patře je výhled na moře, ze studií v přízemí je výhled do zahrady. Studia jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek), fénem, trezorem a TV. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Vybavení a služby hotelu : U hotelu je bazén, dětské brouzdaliště, rodinná restaurace a bar, kde je i Wi-Fi.