Acharavi - Studia Claire


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Poloha: jednopatrová vilka se nachází na klidném místě, pouhých 70 m od oblázkové pláže s pozvolným písečným vstupem do moře a cca 450 metrů od živého centra letoviska. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Pláž: krásná oblázkovo-písečná pláž cca 70 m od studií.

Sport a zábava: v okolí vodní sporty, na okraji letoviska vodní park Hydropolis, v centru restaurace, taverny, obchody, bary a diskotéky. Půjčovna kol, motorek a aut nedaleko. Možnost podnikání pěších výletů po okolí.

Pro děti: děti do 2 let (bez nároku na lůžko a služby) jsou zcela ZDARMA. Dětské ceny platí pro děti ubyt. na 3. lůžku ve studiu.

nas_tip : Příjemné ubytování v klidném místě kousek od moře s možností nočního života v centru letoviska.V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Stravování: vlastní

vlastní, případně lze dokoupit večeře v taverně Skondros přímo na pláži s krásným výhledem na moře a výbornou kuchyní. Večeře jsou servírované menu o 4 chodech. Polopenze na vyžádání v CK.

Bez stravy

Možnosti : Možnost doobjednání večeří za 330 Kč/osoba/den nebo polopenze za 460 Kč/osoba/den v taverně Skondros na pláži. Snídaně je kontinentální servírovaná, večeře je menu o 4 chodech. Děti do 12ti let mají slevu 100 Kč/den.

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: studia

studia pro dvě osoby s možností jedné přistýlky jsou prostorná a vkusně zařízená, všechna s vlastním balkonem s částečným výhledem na moře. Mají vlastní sociální zařízení a kuchyňský kout se základním nádobím, lednicí, mikrovlnnou troubou a elektrickým vařičem. Možnost dokoupení klimatizace za 5 EUR/studio/den.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Korfu (Kerkyra) - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer do místa ubytování a zpět na letiště, ubytování v dvoulůžkovém studiu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den. Možnost doobjednání večeří za 330 Kč/osoba/den nebo polopenze za 460 Kč/osoba/den v taverně Skondros na pláži. Snídaně je kontinentální servírovaná, večeře je menu o 4 chodech. Děti do 12ti let mají slevu 100 Kč/den