Abano Terme - Hotel Terme Mioni Pezzato &Spa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel má 164 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází jídelna a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hotel nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu.

Vybavení: Hotel má 164 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází jídelna a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hotel nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Lehátka a slunečníky zvou k odpočinku na slunné terase. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. V baru u bazénu dostanou hosté různé osvěžující nápoje. Ti, kdo mají rádi pohyb, mohou využít přímo v areálu nabídky tenisu a nordic walkingu. Pro fanoušky vodních sportů je v nabídce aqua fitness. Hotel nabízí ve vnitřních prostorách fitness studio. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže, lázeňské procedury, omlazující procedury a ájurvédu.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Nabídka dále obsahuje bezlepková jídla a vegetariánská jídla.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci a ústřední topení. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich dvoulůžková postel nebo queensize manželská postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf, minibar a pracovní stůl. V pokojích je připojení k internetu, telefon, televize a rádio. V ubytovacích jednotkách jsou pro hosty připraveny noviny. Koupelny mají sprchový kout, vanu, vysoušeč vlasů a župan.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.