2-denní Safari, Serengeti Park (ZÁJ)


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Za zábavou

Představuje jedinečný komplex, který se nachází v Dolním Sasku v Němcku a je plný zábavy a dobrodružství. Je zcela inspirovaný Afrikou. Vydejte se na safari a zažijte divoká dobrodružství!Největší a jedinečný safari park v Evropě je uznávaný jako zoologická zahrada a nabízí možnost vydat se po stopách přírody a zažít 1 500 divokých a exotických zvířat z různých zemí v přírodním prostředí Serengeti Safari! Zvláštní pozornost je věnována chovu a ochraně mnoha ohrožených druhů zvířat. V četných prostorných a průchozích krajinných zařízeních můžete pocítit soužití lidí a zvířat a vědomě zažít kus přírody.

Park Serengeti je zážitkem mezi národním parkem a zoologickou zahradou. Součástí areálu je Zábavní park s mnoha atrakcemi a show programem. Na stopách velkých badatelů a dobrodruhů a obyvatel našeho zvířecího parku objevíte zcela nový svět.

Serengeti-Park nadchne zaručeně každého svým bezprostředním kontaktem se zvířaty. Z většiny zoologických zahrad jsme zvyklí krmit ovce, kozy, nanejvýš lamy, tady si můžete nakrmit třeba i slony!

Čeká vás zde 10 km dlouhá Safari bus tour - vyhlídková jízda originálním safari busem (double deckerem). Během této cesty objevíte na 1500 volně žijících exotických zvířat včetně těch nejvzácnějších a největších savců naší planety (např. bizony, nosorožce, žirafy, zebry, bílé lvy, tygry, slony...). Safari tour je již zahrnuta v ceně zájezdu.

Na místě lze během pobytu za příplatek rezervovat další zážitkové projížďky, které vřele doporučujeme:
- Ranger Express k žirafám a antilopám
45 minut, cca 20eur, od 3 let
- Safari Express k nosorožcům
90 minut, cca 25eur
- Big Five Express k nosorožců, lvům, tygrům a leopardům. Nakrmíte slony a žirafy
Cca 26eur

Část safari je dostupná pěšky. Je to především rozsáhlý areál s různými druhy opic, do jejichž výběhů můžete vstoupit a určitě si s nimi užijete spoustu legrace. Vynechat byste neměli ani procházku ke slonům. Velkým lákadlem jsou beze sporu také Bílí tygři v obrovském výběhu 3200m2, které můžete pozorovat z krásné vyhlídky.
Zavedeme vás až do těch nejzapadlejších koutů naší zelené planety, kde ucítíte vůni divočiny... Mnoho ze zdejších zvířat patří mezi nejohroženější druhy ve volné přírodě.

Dále můžete absolvovat tzv. Jungle Tour, což je jakási zážitková jízda otevřeným busem džunglí, kde kromě výhledu na žirafy a nosorožce na vás čekají různá neobvyklá překvapení... Můžete si také dopřát trochu adrenalinu při jízdě v jeepech. Zkrátka každý si zde přijde na své! A vše je v ceně vstupenky!

Rozdělení celkem 17 částí areálu safari o rozloze 200 hektarů :
1. SAVANA - žirafa, pakůň hřivnatý, antilopa, africká antilopa, lemur vari, plameňák, gibon...
2. ZULULAND - antilopa vraná, antilopa bahenní, kudu velký, jihoafrický jeřáb paví, voduška abok, antilopa impala...
3. EVROPA - daňek, koza, osel, poník, tuleň... farma, kde si můžete zvířata pohladit.
4. ANGOLA - antilopa koňská, gazela Nanger dama, antilopa nyala nížinná, voduška červená, antilopa přímorožec arabský...
5. SEVERNÍ AMERIKA - jelen wapiti, bizon, lama...
6. RUSKO - levhart mandžuský, jelen sika, Antilopa jelenní, lama alpaka...
7. JIŽNÍ AMERIKA - tapír, opice chapán, nelétavý pták nandu, lama guanako, skot zebu, kapibara...
8. ASIE - jelen Axis indický, jelen milu, tur Jak divoký, antilopa Nilgau pestrý, gibon běloruký, tygr...
9. BÍLÍ LVI - venkovní výběh pro lvy...
10. KRÁLOVSTVÍ LVŮ - venkovní výběh pro lvy...
11. BENGÁLSKO - venkovní výběh pro tygry...
12. BÍLÍ TYGŘI - venkovní výběh pro tygry...
13. KALAHARI - medvěd černý, pavián pláštíkový, pštros, osel kulan, velbloud dvouhrbý, paovce hřivnatá, gepard...
14. GEPARDI
15. BOTSWANA - nosorožec tuponosý, Vahumský skot, zebra stepní, velbloud jednohrbý (dromedár), pouštní antilopa dax...
16. SLONI - chov slonů je zde jedním z největších v Evropě
17. SAFARI "PO SVÝCH" - novinka 2015 - 200 opic dvaceti druhů zde dovádí v otevřených výbězích, do kterých lze vstoupit. V této části můžete pozorovat opice buď v rezervaci, nebo se vydat přímo mezi ně. U opic se můžete i naobědvat, a to ve stylové restauraci Zanzibar.

Stravování: polopenze

snídaně formou švédských stolů
Restaurace Savanne:
Snídaně formou bufetu.
Večeře formou bufetu - nezahrnuje nápoje

Doprava: autokarem

04:50 Plzeň 05:10 Rokycany 05:30 Beroun 06:15 Praha 07:30 Ústí nad Labem
Odjezdové časy jsou pouze orientační.

Ubytování: hotel ***

Komfortní ubytování v chatkách přímo v areálu. Comfort Lodge nabízí kromě obývacího pokoje a koupelny samostatnou ložnici se dvěma samostatnými lůžky nebo samostatným lůžkem a palandou (lehací plocha vždy 90 cm x 200 cm). V obývací části je rozkládací pohovka a je ideální pro dvě až čtyři osoby. Všechny chaty jsou vytápěny a vybaveny lednicí, fénem, ​​TV, rádiem a WiFi. V ceně je zahrnut úklid, povlečení, ručníky a polopenze.

Program zájezdu

1. den: Brzy ráno odjezd, v brzkém odpoledni příjezd k jedinečnému areálu Serengeti Park, který nadchne každého svým bezprostředním kontaktem se zvířaty. Čekají vás zde zážitky z divočiny, 10km dlouhá Safari Tour, 1500 volně žijících exotických zvířat, možnost krmení slonů, dovádění s opičkami.. Skvělým zážitkem je určitě i zážitková Jungle Tour se spoustou nečekaných překvapení... Zábavu si užijete jak mezi zvířaty, tak na originálních atrakcích pro všechny věkové kategorie. Mezi TOP patří plavba Aqua Safari a divoká jízda Black Mamba River. Veškěré atrakce jsou již zahrnuty v ceně vstupného. Serengeti Park představuje jedinečný areál, který vás zavede do Afriky plné dobrodružství a zábavy. V odpoledních hodinách ubytování v areálu parku v safari Lodges 3*. Volno. Večeře v restauraci Savanne. Nocleh.
2. den: Po snídani uložení zavazadel do autobusu, po zbytek dne volno. Na místě lze za příplatek (20-30 eur) rezervovat další zážitkové projížďky dle dostupnosti - Ranger Express k žirafám a antilopám, Safari Express k nosorožcům a Big Five Express k nosorožců, lvům, tygrům a leopardům a nakrmíte žirafy a slony... Doporučujeme. V podvečer odjezd směr ČR. Návrat v pozdních nočních/brzkých ranních hodinách dle výstupního místa.

květen 2024

23.05. - 24.05.24 čtvrtek - pátek
polopenze autokarem
7 300 Kč
cena za 2 dny

červenec 2024

14.07. - 15.07.24 neděle - pondělí
polopenze autokarem
7 300 Kč
cena za 2 dny

srpen 2024

18.08. - 19.08.24 neděle - pondělí
polopenze autokarem
7 300 Kč
cena za 2 dny

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • vstupné do Serengeti Parku dle programu (zahrnuje vstupy na atrakce)
  • Safari Bus Tour
  • 1x nocleh v Safari Lodges ***
  • 1x polopenze formou švédských stolů
  • pobytovou taxu
  • průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění:
  • 50 Kč / dítě / den
  • 70 Kč / dospělý / den